Још једно признање за нашу школу
Млекарска школа је добитник награде за допринос образовању и развијању предузетничких вештина. У организацији Ротари Дистрикта 2483 Србије и Црне Горе, а у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије обезбеђене су донације за успешне младе људе и установе за младе који су постигли значајне резултате у 2018. години. Донација се састоји у виду 6 рачунара и биће искоришћена за квалитетнију организацију наставних активности. Додела награда је организована 2.3.2019. године у београдском хотелу „Метропол“. У присуству челника Ротари клуба, представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја, америчког амбасадора Кајла Скота и других високих званица, награду је у име Млекарске школе примио директор ове институције Ненад Ђорђевић.

„Велика је част да се име Млекарске школе налази међу 5 одабраних школа у Србији. Дивно је бити награђен међу неколицином најбољих ученика Србије, који су име своје земље проносили широм међународних олимпијада знања. Захваљујем се Ротари клубу Србије и Министарству просвете науке и технолошког развоја који су препознали наш рад и наше активности на пољу образовања. Ова награда импонује и чини нас поносним на постигнућа у претходној години, али и обавезује да наставимо са квалитетним и преданим радом, и да се још више посветимо раду са младима због којих смо, уосталом, и сви овде на истом задатку. Лепша и боља Србија је мото ове награде, а млади и образовани људи и школе су њена најлепша страна. Почаствован сам што се име Млекарске школе још једном нашло и чуло међу најбољим школама и ученицима Србије“ -  рекао је Ђорђевић овом приликом.

У име Министарства просвете помоћник министра за дигитализацију Александар Стојановић истакао је да је њихов циљ да најбоље ученике и школе промовишу, што су и учинили указавши им поверење и овом приликом.








Министарство просвете, науке и технолошког развоја

© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2022 ©
HePeNiNG design