Викенд обогаћен наградама за нашу школу
Викенд који је за нама био је, у сваком погледу, богат, садржајан и успешан за нашу школу.

Најпре су, у петак, млади пекари свих разреда наше школе имали запажен наступ у Нишу и Прокупљу. Из Прокупља су, са традиционалне „Погачијаде“ поред лепог дружења, размена идеја и нових технолошких иновација из пекарства, донели и награду за освојено треће место у категорији најлепше аранжираног стола. Прилику да учествују на овој лепој манифестацији имало је десет најбољих ученика са својим менторима Жарком Стојановићем и Маријом Антанасијевић. Професорка практичне наставе Данијела Ђорђевић Јовановић водила је четворо одабраних ученика на међународни фестивал младих пекара Ниш 2019. Тамо су присуствовали радионици израде украса за славски колач и упознавали се са новитетима у пекарству.

Након тога, у суботу 11.5.2019. запажен наступ и изузетан успех имали су и станари дома при Млекарској школи који су на Републичкој спортској Домијади у Врању освојили треће место у екипној конкуренцији на такмичењу у стоном тенису. Такође, ученик наше школе Петар Петровић  освојио је треће место у појединачној конкуренцији. Ученици су радили под будним оком ментора васпитача Душана Христова и управника дома Милана Сурланџиса.

Као круна свега, на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, наша школа освојила је две велике златне медаље, две златне медаље и плакету за квалитет  производа. Награде је у име школе преузео наставник – шеф производње Александар Манчић.








Министарство просвете, науке и технолошког развоја

© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2022 ©
HePeNiNG design